Ons aanbod

Retreat

Ontdek Je Innerlijke Kracht: Een Retreat met Tresi Barros en Loes van Hees

Ben jij vermoeid? Ga je gebukt onder pijn uit het verleden? Wil je leren wat zelfliefde is en meer leven vanuit je hart? Dan nodigen wij je van harte uit voor een transformerende retreat die een diepe innerlijke reis biedt, georganiseerd door medium Tresi Barros en yogadocent Loes van Hees

Wat Kun Je Verwachten?

Onze retreat is ontworpen om je te helpen blokkades op te heffen en je ware zelf te ontdekken. Tresi Barros, een ervaren medium, zal helderziende waarnemingen doen en communiceren met overledenen. Dit biedt een unieke kans om inzichten te verkrijgen en los te laten wat je niet langer dient.

Daarnaast zal Loes je begeleiden door middel van meditaties, zachte yoga en een stiltewandeling in de prachtige natuur. Deze activiteiten zijn zorgvuldig gekozen om je te helpen tot rust te komen, je lichaam te ontspannen en je geest te kalmeren.

Waarom Deelnemen?

  • Herstel van Vermoeidheid: Onze retreat biedt een veilige en ondersteunende omgeving om diep te rusten en te herstellen van vermoeidheid. We gaan blokkades opheffen zodat jouw energie weer kan gaan stromen.
  • Heling van Pijn uit het Verleden: Met Tresi's begeleiding kun je onopgeloste emoties en pijn uit het verleden loslaten.
  • Zelfliefde en Leven vanuit je Hart: Leer wat zelfliefde betekent en hoe je meer vanuit je hart kunt leven, zodat je authentiek en vol vertrouwen in het leven kunt staan.

Voor Wie?

Deze retreat is voor iedereen die verlangt naar innerlijke rust, genezing en een dieper begrip van zichzelf. Of je nu worstelt met vermoeidheid, oude pijn of simpelweg meer zelfliefde en hartverbondenheid wilt ervaren, je bent van harte welkom om deel te nemen.

Doe mee aan deze unieke retreat en geef jezelf de ruimte en tijd om te helen, te groeien en je ware potentieel te ontdekken. Samen met Tresi en Loes zul je een onvergetelijke innerlijke reis maken.

Voor meer informatie en aanmelding, neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om deze bijzondere ervaring met jou te delen!

Vrouwencirkel

Iedere eerste vrijdag van de maand is er bij Pure Heart Yoga een vrouwencirkel. Wil jij je verbinden met gelijkgestemde vrouwen? We gaan ons hart openen en vanuit gevoel en intuïtie contact maken. Door te verbinden met je diepere kern en het delen van gevoelens en inzichten worden pijnen geheeld en ontstaat ruimte voor persoonlijke en spirituele groei. We begeleiden de cirkel door middel van meditatie en visualisatieoefeningen en rituelen. Wees welkom!
Eerst komende vrouwencirkels:
- Vrijdag 7 september
- Vrijdag 4 oktober
We openen de cirkel om 20.00 uur en sluiten de cirkel om 22.00 uur.

Deelname aan de vrouwencirkel kost
€ 19,50