Charlotte 

De kundigheid van Loes en de ontzettend ontspannen, ongedwongen sfeer hebben mij overtuigd dat yoga goed is voor mijn lichaam en geest.

Anne 

De yogakessen bij Loes zijn zowel toegankelijk en "down to earth" als ze me helpen te ontspannen en weer in contact te komen met mij lijf.

Katrien 

Sinds een aantal maanden yogalessen van Loes. Ze heeft een professionele, ontspannen manier van les geven, waar ook tijd is voor een lach. Goed voor je lijf en je geest!

Lolita

Mijn yogalessen bij Loes bieden een ruimte om los te koppelen van de buitenwereld en contact te maken met mijn lichaam en geest. Sinds de eerste keer werden mijn verwachtingen overtroffen en kijk ik elke week uit naar de les. Loes creëert een gezellige sfeer waar je je welkom, op je gemak voelt en goed begeleid wordt tijdens de oefeningen. Als afsluiting van elke les is er een moment om te ontspannen en thee te drinken samen met andere deelnemers. Ik raad het echt aan!

Stephanie

Bij Loes kan ik even alles loslaten en helemaal tot rust komen. Als bepaalde oefeningen even niet lukken, neemt ze alle tijd om ze met je door te nemen. Ook als beginner voel ik mij helemaal op mijn gemak tijdens de lessen. Echte aanrader voor beginners en meer gevorderde yogi’s.