Hatha Yoga

Dendert jouw trein alsmaar door en vind je het moeilijk om de pauze knop te vinden? Wil jij leren ontspannen? Dan is Hatha yoga misschien wat voor jou. Bij Hatha yoga wisselen intensieve houdingen zich af met ontspanning. De houdingen zijn goed voor zowel fysieke als mentale balans. Je leert je te focussen, wordt fysiek krachtiger en leniger. Daarnaast leer je de continue aanwezige gedachtestroom los te laten en in het moment te zijn. Je leert je grenzen kennen en accepteren maar ook om angsten te overwinnen.

Vinyasa

Heb jij behoeften aan bewegen op de flow van jouw ademhaling? Kun jij jouw gedachten los laten door fysiek intensief bezig te zijn? Dan past Vinyasa Yoga bij jou. Intensieve houdingen worden aan elkaar verbonden op de flow van jouw ademhaling door middel van zogenoemde vinyasa's. Je lichaam wordt krachtiger en leniger met jouw ademhaling als gids. Zelfs in de flow van bewegen kun jij in een soort meditatieve staat raken en in contact staan met jouw innerlijk. De les wordt afgesloten met een heerlijke eindontspanning.

Yoga voor mannen


Ben je op zoek naar een manier om stress te verminderen, flexibeler te worden en je algehele welzijn te verbeteren? Zoek niet verder! Onze speciale yogales, exclusief voor mannen, is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de vele voordelen van yoga.
Je wordt begeleid door een reeks houdingen en ademhalingstechnieken die zijn aangepast aan de behoeften van mannen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus. Al hoewel yoga van oorsprong alleen door mannen mocht worden gedaan en alleen van leraar op leerling werd overgedragen zie je in de westerse samenleving vaak meer vrouwen dan mannen yoga beoefenen. Heel vaak hoor ik dat mannen wel yoga zouden willen doen maar dat ze het niet leuk vinden om in een groep met overwegend vrouwen te zitten. Vandaar dat het idee geboren is om een groep te starten speciaal voor mannen. Dus ben jij een man en wil jij ook meer fysieke en mentale balans? Wees welkom op maandagavond om 18.30 uur.
Voordelen van onze speciale yogales voor mannen: Leer technieken om stress en spanning te verminderen. Vergroot je bewegingsbereik en verlicht stijfheid. Bouw spierkracht op en verbeter je houding. Ontdek de rustgevende kracht van meditatie en ademhalingsoefeningen. Sluit je aan bij een ondersteunende groep mannen die samen werken aan hun welzijn. Neem de eerste stap op weg naar een gezonder en evenwichtiger leven. Meld je vandaag nog aan en ontmoet ons op maandagavond om 18.30 uur!

Yoga speciaal voor vrouwen

Goed nieuws voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een heerlijke yogabeleving! Speciaal voor hen start vanaf september een nieuwe groep. Iedere woensdagochtend om 9.00 uur komen we samen voor een zachte Vinyasa flow yogales.
In deze speciale yogales voor vrouwen staat het versterken van lichaam en geest centraal. Met zorgvuldig samengestelde oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie begeleiden we je op een ontspannen reis naar balans en zelfontdekking. Je hebt geen ervaring nodig, beginners zijn van harte welkom! Onze groep verwelkomt vrouwen van alle niveaus en achtergronden. We creƫren een inclusieve en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich thuis kan voelen. Ook vrouwen die een hoofddoek dragen kunnen meedoen, er kan niemand van buiten in de yogaruimte kijken.
Na de yoga is er om 10.30 uur een inloopmoment met thee. Het is een gelegenheid om te verbinden, te genieten en te delen met gelijkgestemde vrouwen.
Dus dames, pak je mat en sluit je aan bij onze Vrouwelijke Yoga Groep op woensdagochtend om 9.00 uur voor een zachte Vinyasa flow yogales. Verwen jezelf met ontspanning, energie en de warmte van vrouwelijke verbondenheid.

Schrijf je nu in en reserveer jouw plekje voor de start van deze bijzondere yogagroep in september. Ik kan niet wachten om samen met jou te groeien, te ontspannen en te stralen!