Yoga op het werk

Transformeer de werkomgeving met yoga workshops voor bedrijven.
Bij Pure Heart Yoga begrijpen we de waarde van een gezonde, evenwichtige en productieve werkomgeving. Daarom bieden we op maat gemaakte yoga workshops voor bedrijven om de fysieke en mentale welzijnsvoordelen van yoga te brengen naar uw medewerkers.

Waarom Yoga voor Bedrijven?
Moderne bedrijfsomgevingen kunnen stressvol zijn, wat kan leiden tot verminderde productiviteit en een verhoogd ziekteverzuim. Onze yoga workshops bieden een welkome ontsnapping aan de dagelijkse drukte en helpen uw team om stress te verminderen. 
Yoga en meditatie brengt een verbeterde focus en mentale helderheid. Daarnaast versterkt het de teamgeest en de samenwerking.
Yoga heeft ook veel fysieke voordelen. het verhoogd de flexibiliteit, kracht en een gezonde levensstijl en draagt bij aan de ondersteuning voor een gezonder evenwicht tussen werk en privé.

Wij bieden workshops op locatie, afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Of u nu op zoek bent naar een eenmalige sessie of een reeks workshops, we passen ons aan uw schema aan. Het is ook mogelijk om tijdens de lunchpauze een stoelyogaworkshop te ervaren van 30 minuten. Medewerkers kunnen hierbij in hun gewone kleding deelnemen. 

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom werken we nauw met u samen om workshops te creëren die aansluiten bij de doelen en behoeften van uw 
organisatie. Of het nu gaat om een lunchpauze yogasessie, een wellnessdag of een reeks workshops gedurende enkele weken, we zijn hier om aan uw wensen te voldoen.

Een yogaworkshop is een investering in  het welzijn van uw team.


Benieuwd wat een yoga workshop voor u kan betekenen? Ik hoor graag wat uw wensen zijn en kijk er naar uit om uw team meer fysieke en mentale balans te mogen laten ervaren.